Al meer dan 30 jaar handelen wij in aardappelen

Fritesaardappelen

Fritesaardappelen zijn er in vele soorten en maten. Steeds opnieuw zullen we proberen om de juiste partij te zoeken. Als de leverancier tevreden is en de afnemer dan zijn wij ook tevreden en hebben ons werk goed gedaan. Voor aardappelen van topkwaliteit weten we de weg, maar ook aardappelen van een andere kwaliteit kunnen we een plek geven.

Tafelaardappelen

Ook in deze speciale markt met zijn specifieke eisen weten we de weg vinden en is het elke keer weer een uitdaging om verkoper en koper bij elkaar te brengen

Exportaardappelen

Hebt u aardappelen of zoekt u aardappelen om te exporteren? Neem contact op met Adrie om een stap verder te komen. Exportklaar maken doen we zelf niet, maar we kunnen daar altijd een mogelijkheid voor zoeken.

Pootaardappelen

Elk seizoen is het voor de akkerbouwer  weer een zoektocht welk ras er geteeld gaat worden.  Niet alle rassen kunt u bij ons kopen, maar wel heel veel. We weten van veel rassen op welke gronden en onder welke omstandigheden ze het goed doen. We zullen dan ook bij aankoop van uw pootaardappelen een advies geven over de eigenschappen van het ras.